Hus A og B ute på finn.no

Her har du sjansen til å skaffe deg ei sjølveigande leilighet i eit sentrumsnært område.I første byggetrinn kan vi tilby flotte 2- og 3-romsleilegheiter samt fleire store tomter. Alle leilegheitene har eigen inngang, sportsbod og eigen terrasse. Dei fleste terrassane er sørvendte og har gode solforhold. Store vindusflater slepp inn mykje lys. Bygningane har eit moderne og kubistisk formspråk, og vi har lagt vekt på å bruke materialar som er enkle å vedlikehalde.

Leilegheitene i prosjektet har gjennomgåande høg standard på materialer og overflater, og det er valt gode løysingar for å skape rom for trivsel. Utvendig er det lagt vekt på å bruke materialar som er enkle å vedlikehalde. Dobbelfalsa kledning i kombinasjon med plater bidrar til eit moderne uttrykk på fasaden.

Klikk deg inn på vår boligvelgar for å ta leilighetene i nærare augesyn, eller klikk deg inn på finn.no  her.